Class Schedule



7:45-8:00

Arrival/Breakfast

15mins

Cafeteria

8:00-8:30

Advisory

30mins

Social Emotional/ Goal Setting/ Building Character

8:30-10:35

Block 1

125mins

ELAR-Social Studies

10:35-11:45

Block 2

70mins

ELAR-Social Studies

11:45-12:15

Recess

30mins

Outdoor Play

12:15-12:45

Lunch

30mins

Cafeteria

12:47-1:32

Enrichment

45mins

Art, Music, Technology, Gym

1:32-2:35

Block 2

63mins

ELAR-Social Studies

2:35-3:25

3:25-3:30

Intervention

Departure

50mins

5mins

Math and Reading

 

Website by SchoolMessenger Presence. © 2019 West Corporation. All rights reserved.